НА РИНКУ З 1996 РОКУ

+38 (044) 494 33 55

Канал на YouTube Сторінка на Facebook

Графік роботи:
пн-пт: 09:00 - 18:00
перерва: 13:00 - 14:00

 

Професійно.

 

Перевірено часом.

Лабораторне обладнання

HK11 для аналізу жиру

HK11 для аналізу жиру

HK11 - Лабораторний прилад, призначений для аналізу жиру в м'ясо- і ковбасної промисловості. 

Області застосування: 

- м'ясопереробка

Калібрування:

Калібрування particuLAB може бути проведена у виробника Harrer & Kassen GmbH або ви можете зробити свою власну калібрування за допомогою програмного забезпечення SPECTER8.


Характеристики Тех. документація Приклади застосування Зображення / Відео

Основные характеристики

Версия для печати  

Попередній запит

ПРЕЗЕНТАЦІЯ КОМПАНІЇ "КСК-АВТОМАТИЗАЦІЯ"

Прайс-лісти

Вимірювання в технологічному процесі. Каталог продукції Harrer Kassen

Автоматизація зерносушарок.

Устаткування для зберігання зерна. Оглядовий каталог.

Компоненти для автоматизації при виробництві рослинних масел. Оглядовий каталог.

IDEM каталог обладнання. Прайс-листи 2017

Каталог Hense Flowside

Огляд продукції "Насоси"

Оглядові каталоги

Новинки